Услуги

Услуги

Folio Car Burgas

Folio Car Burgas

Облепяне на автомобили
Car Wrapping

Облепянето на автомобили е много повече от благоприятна алтернатива на боядисването, и е идеалното решение за хора, които търсят индивидуален дизайн на автомобила. Можете да облепите автомобила си не само с конкретна заявка за цвят от богатата ни цвтетова гама, но и да спестите пари и да запазите стойността на автомобила си.

Облепяне на автомобили/Car Wrapping Folio Car Burgas
Folio Car Burgas

Фолио за защита на боя/PPF

С фолио за защита на боя/PPF можете да защитите различни боядисани повърхности от износване, драскотини, разливи и др. Независимо дали искате да защитите автомобила, велосипеда, мотоциклета, самолета или лодката, възможностите са безкрайни. Покритието за защита на боята е най-ефективният начин да защитите боята си от повреди, причинени от скали, пясък и др.

Корпоративна
Автомобилна реклама

Този тип брандиране се превръща в най-ефективните форми за реклама на бизнеса. Насърчаването на вашата фирма за реклама на превозно средство ще ви даде най-добрия повод за това –  минимални разходи в сравнение от всяка друга форма на външна реклама, а проектирането на превозното средство ще създаде милиони импресии.

Корпоративна/Автомобилна реклама Folio Car Burgas
Слънцезащитни фолиа за сгради Folio Car Burgas

Слънцезащитни фолиа
за сгради

Професионален монтаж на Висококачествено слънцезащитно фолио за вашият дом, офис или магазин с 100% UV филтър и топлоизолация за по-ефективната работата на климатика в горещите дни с до -20% от температурата. Предпазните Security фолиа след монтаж образуват невидим защитен слой върху стъклото, предпазвайки ни при счупване.

Облепяне на автомобили/Car Wrapping Folio Car Burgas

Облепяне на автомобили Car Wrapping

Облепянето на автомобили е много повече от благоприятна алтернатива на боядисването, и е идеалното решение за хора, които търсят индивидуален дизайн на автомобила. Можете да облепите автомобила си не само с конкретна заявка за цвят от богатата ни цвтетова гама,  но и да спестите пари и да запазите стойността на автомобила си.

Folio Car Burgas

Фолио за защита на боя/PPF

С фолио за защита на боя/PPF можете да защитите различни боядисани повърхности от износване, драскотини, разливи и др. Независимо дали искате да защитите автомобила, велосипеда, мотоциклета, самолета или лодката, възможностите са безкрайни. Покритието за защита на боята е най-ефективният начин да защитите боята си от повреди, причинени от скали, пясък, чакъл, пътни отломки, насекоми и др.

Корпоративна/Автомобилна реклама Folio Car Burgas

Корпоративна Автомобилна реклама

Мобилната реклама се превръща в една от най-ефективните форми на реклама за насърчаване на бизнеса, както за големи така и за малки фирми. Когато става въпрос за насърчаване на вашата фирма за реклама на превозно средство ще ви дадем най-добрия повод за това – направените минимални разходи в сравнение от всяка друга форма на външна реклама. Проектиране и инсталиране на реклама на превозно средство ще създаде стотици хиляди импресии на месец, и милиони импресии на година.

Слънцезащитни фолиа за сгради Folio Car Burgas

Слънцезащитни фолиа за сгради

Професионален монтаж на Висококачествено слънцезащитно фолио с 100% UV филтър и топлоизолация, която спомага за по-ефективната работата на климатика в горещите дни с до -20% от температурата преди/след монтажа. Предпазате своя дом, офис или магазин от вредните слънчеви лъчи. Предпазните Security фолиа след монтаж образуват невидим защитен слой вурху стъклото, предпазвайки ни при счупване.